Yoga privatundervisning og rebozo massage

Har du lyst til at udvikle din yogapraksis og få et skræddersyet program til din hjemmepraksis – så book en enetime.

Privatundervisning er en enestående mulighed for at gå dybere i alle aspekter af din yogapraksis med et specialiseret øje på hver lille detalje.

Er du GRAVID, vil jeg guide dig sikkert igennem en yogapraksis, hvor der gennem forbindelse til åndedrættet er fokus på kontakt til baby, finde indre styrke, mod og kropsbevidsthed. Det er også muligt at sammensætte en hjemmeyogapraksis, der passer lige præcis til dine behov.
Jeg tilbyder også rebozo-massage og instruktion i teknikkerne fra Spinning Babies.
Ligger din baby med numsen i bækkenet eller på tværs, har du bækkengener, iskias spændinger, væske i kroppen eller andre graviditetsgener – eller har du bare brug for lidt selvforkælelse? Så tilbyder jeg min hjælp.

Har du FØDT for nylig (eller for længe siden), og er dit fundament tungt og ustabilt? Så vil jeg guide dig igennem en praksis, hvor du funktionelt genoptræner din bækkenbund og kernemuskulatur og samtidig skaber en sund forbindelse til dit åndedræt, der derved healer dit nervesystem, kickstarter kropsbevidstheden og styrker dit fundament.

De praktiske detaljer

Undervisningen kan foregå i YoJo Studio i indre København, eller jeg kan undervise eller give rebozo massage hjemme hos dig.

En enetime varer 75 eller 90 minutter.

Kontakt mig for muligheder for forløb og pris.