Gravidyoga og fødselsforberedelse

Jeg tilbyder forskellige former for fødselsforberedelse via YOJO. YOJO er mit vidunderlige samarbejde med jordemoder Anne Ruby. YOJO står for YOga og JOrdemoder, og vi leverer undervisning af høj faglig kvalitet med rummelighed og højt til loftet. Vi har siden 2008 undervist YOJO gravid og YOJO baby hold på Frederiksberg – og nu har vi også et fuldstændigt online forløb for gravide og deres partnere.

YOJO gravid online

Nu er det muligt at tilgå YOJOs undervisning online fra hele landet. På den måde kan du rulle yogamåtten ud, lige når det passer dig – og se jordemodermodulerne om aftenen sammen med din mand i sofaen!
Vi har udviklet YOJO gravid online på baggrund af vores mangeårige erfaring med at undervise gravide og nybagte mødre.
Et fuldt online forløb, der er skræddersyet til at få dig i dit livs fødeform. Du bliver sikkert og trygt guidet igennem gravidyoga og fødselsforberedelse, som gør dig mentalt stærk og fødeklar.

YOJO gravid

Dette hold er for gravide, som vil i deres livs fødeform med gravidyoga og samtidig arbejde mentalt med fødselsforberedelse. Undervisningen foregår i smukke omgivelser på indre Frederiksberg, og der er hold både eftermiddag og aften – samt mulighed for at fortsætte på efterfødselsholdet YOJO baby med samme hold, som du har gået til YOJO gravid med. Læs mere om YOJO gravid her.

YOJO par

Denne workshop er for jer som par, der ønsker at forberede jer til fødslen af jeres barn som et team. I får masser af redskaber til afspænding og smertelindring, og som partner får du værktøjerne til at blive en god fødselshjælper til alle slags fødsler.
Undervisningen foregår centralt i København kl. 14.00 – 18.00 på udvalgte søndage. Læs mere om YOJO par her.

Drop-in gravidyoga

Hver tirsdag kl. 14.30 – 16.00 tilbyder jeg et drop-in gravidyogahold på indre Frederiksberg – Læs mere her.

Doula – fødselshjælp

Jeg tilbyder også at være med som fødselshjælper under din graviditet, selve fødslen og i efterfødselsperioden.
Læs mere om doulaforløb her.