Yoga

Jeg tilbyder forskellige former for yoga undervisning til kvinder med baby i maven og i armene – både i form af gravidyoga med undervisning af jordemoder på live hold (Frederiksberg), efterfødselshold med jordemoder samt efterfødselsYOGA og leg med din baby drop-in hold.

Privatundervisning 

Hvis du har lyst til at udvikle og intensivere din yogapraksis og få et skræddersyet program til din hjemmepraksis – så book en enetime. Privatundervisning er en enestående mulighed for at gå dybere i stillingerne med et øje på hver lille detalje. Du kan læse mere om enetimer her.

ALL IN YOGA Flow Forløb

Med afsæt i funktionelt flow og Yoga For Kvinder udbyder jeg et halvårligt forløb på ni yogaklasser. Hver gang vil der være et specifikt tema, og nogle af gangene vil undervisningen være mere workshop baseret. Forløbet underviser jeg i skønne omgivelser hos Be Moved, Suomisvej 2, Frb. C. Læs mere her.

Firmayoga

Virksomhedens vigtigste ressource er som udgangspunkt medarbejderne. Heri ligger kompetencerne, kapaciteten og den viden, som er midlerne til at drive og differentiere virksomheden. Det er de fleste enige om, men mange forsømmer at pleje denne ressource. Forkæl dine medarbejdere og tilbyd dem et yogahold, hvor de kan nyde godt af yogaens helbredende egenskaber. Alt, I behøver, er lidt gulvplads og nogle yogamåtter. Læs mere her.